Skocz do zawartości
mrstatler

Prośby o Reupload, Upload, Romy, Modyfikacje itp.

    Rekomendowane odpowiedzi

    Tez tak mialem za pierwszym razem. Za drugim wlozylem przed flashem karte z tmobile i mam xeo/xeo/xeo/opv

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Budus

    od razu po wyjęciu z pudełka.
    drugi post tego tematu

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    emil51

    Ok wygrałem i jest wszystko tak jak powinno.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Napisano (edytowane)

    Mnie za chwile krew zaleje... już 3 razy wgrywałem soft z PIT i bez i cały czas mi się po francusku odpala i nie chce zmienić na XEO. Karta z nju w środku.... jakiś pomysły??

     

    Włożyłem inną kartę sim z orange i poszło

    Edytowane przez szuwar1978

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Szuwar musisz włożyć kartę jednego z czterech operatorów.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    emil51

    Dokładnie miałem w 1 slocie karte sim i po wgraniu było XEO/XEO,XEF/PLS po włożeniu w 2 slot karty i zresetowaniu mam XEO/XEO,XEO/PLS czyli tak jak być powinno.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Dokładnie miałem w 1 slocie karte sim i po wgraniu było XEO/XEO,XEF/PLS po włożeniu w 2 slot karty i zresetowaniu mam XEO/XEO,XEO/PLS czyli tak jak być powinno.
    Ja robiłem debrand z Play i mam XEO/XEO/XEO/PRT

    Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    emil51

    Ostatnia pozycja zależy od twojej sieci ja mam plus wiec jest pls.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Ostatnia pozycja zależy od twojej sieci ja mam plus wiec jest pls.
    Wiem wiem, u mnie poszło bez problemu

    Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x