Mój Hero jakoś 5 dni dostał szału, pierw ruszały się same pulpity, drgały jak by ktoś szybko trackbalem robił szybkie, krótkie ruchy w prawo, lewo, ogólnie miał strasznego muła i nic nie dało się robić, reset pomagał na krótko.
W tedy był na VilliamRom 5.4 (miałem ten rom od wersji 5.0 a na wersji 5.4 jechałem już z tydzień) więc to nie rom) ale ok, zrobiłem full wipe i jeszcze raz nowe wydanie 5.5
Nadal nic więc znów full ipe, radio, rom ten sam - brak efektów. Tyle, że ekran nie drga tylko stracił "dotyk". Tzn. od połowy w dół w 9/10 dotknięciach nic się nie dzieje, zero rekacji, jak mam FC nie mogę zrobić nic, tylko trackball. Klawiatura ekranowa - pisać nie mogę, czasami tak jak by się to odwiesiło i biega wszystko igła i nagle znów nic robić nie mogę.
Obecnie HeroDroid05, po full wipe i po radio.
W ostatnim czasie na 99% telefon mi nie spadł ani ni był zduszony. Nie zamókł itd. Jakiś miesiąc temu zakupiłem szybką kartę 8GB ale jechałem na niej co najmniej 3 tygodnie i wszystko z nią ok było.
Jeżeli nic mi nie poradzicie to serwis, tylko pytanie czy idzie odkręcić to wszystko aby wyglądało jak z salonu play? Prędzej miałem przez rok g1 to wiedziałem o nim wszystko przy hero ledwo ledwo. Trzeba zmienić radio, recovery i rom. SPL chyba nie ruszony.
--
Może jakiś filmik nagram do poglądu?
---------- Post dołączono o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------
Dobra, teraz to jest porażka, cały ekran stracił "czułość" 9/10 dotknięć - zero reakcji. Jak jadę trackballem to jest igł, nic z system raczej się nie stało bo wszystko pracuje szybko, stabilni i poprawnie.