topiq 29 #21 Napisano 13 Czerwca OTA czasem jest później niż na Sammobile. Można jeszcze próbować aktualizować Smart Switchem albo ostatecznie Odinem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzanas69 6 #22 Napisano 13 Czerwca (edytowane) Poszło Smart Switchem Edytowane 14 Czerwca przez dzanas69 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
topiq 29 #23 Napisano 14 Czerwca (edytowane) 22 godziny temu, Mateusz7580 napisał: W sprzedaży są podobno 2 wersje: z exynosem 7885 i 7904. Jak sprawdzić która jest która? Posiadając już fizycznie telefon, to można spróbować apką Phone Info for Samsung. CPU-Z też jest dla androida, ale nie wiem na ile odczytuje z telefonu a na ile bazuje na informacjach z bazy danych. Edytowane 14 Czerwca przez topiq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PWojciechowska 13 #24 Napisano 14 Czerwca Poszło Smart Switchem Witam. Jestem mało biegła w aktualizacji Samsunga. Możesz mi napisać jak zaktualizować telefon poprzez ta aplikację? Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzanas69 6 #25 Napisano 14 Czerwca Smart Switch instalujesz na kompie, uruchamiasz, następnie podpinasz telefon, Jeżeli będzie nowa wersja oprogramowania program sam Ci zaproponuje aktualizacje i wtedy wykonujesz co ci podpowie program, tak było w moim przypadku, tyle. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PWojciechowska 13 #26 Napisano 14 Czerwca Ok. Dziękuję bardzo za informację. Do tej pory siedziałam w LG, a starszy Kies nie działa. Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz7580 1 #27 Napisano 14 Czerwca 6 godzin temu, topiq napisał: Posiadając już fizycznie telefon, to można spróbować apką Phone Info for Samsung. CPU-Z też jest dla androida, ale nie wiem na ile odczytuje z telefonu a na ile bazuje na informacjach z bazy danych. To jest jakiś absurd, że na pudełku nie jest podane, jaka wersja procesora występuje w urządzeniu. To prawie jak kupowanie kota w worku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Camulos 3485 #28 Napisano 14 Czerwca 5 godzin temu, PWojciechowska napisał: Jestem mało biegła w aktualizacji Samsunga. szybciej działa opcja sprawdzenia aktualizacji poprzez wifi tzw. OTA przez aktualizator systemowy na fonie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
topiq 29 #29 Napisano 14 Czerwca Czasem OTA jest później niż w ss. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Camulos 3485 #30 Napisano 14 Czerwca (edytowane) czasem tak, ale generalnie powinna pojawiać się jednocześnie z momentem pojawienia się softu w smart sw jak i zasobach serwerów Edytowane 14 Czerwca przez Camulos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach