topiq 29 #81 Napisano 3 Października (edytowane) Dziwi mnie, że jak zazwyczaj XEO wychodziło szybciej niż brandowany soft, to w przypadku A40 jest odwrotnie. Brandy już wyszły nowsze a XEO nie widać. Chyba że to przymiarki do Androida 10, w co jednak nie chce mi się wierzyć. Edytowane 3 Października przez topiq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzanas69 6 #82 Napisano 3 Października A jakie to niby są nowsze brandowane softy, bo ja jakoś nie mogę ich znaleźć, wszystkie co pokazują się na samfirm, to te które mają zabezpieczenia z 1 lipca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
topiq 29 #83 Napisano 3 Października XEO A405FNXXU2ASG1 PLAY A405FNXXU2ASH1 chociaż faktycznie security patch level z lipca. Fioletowi znów coś kombinują. Chyba, że to błąd jakiś na Sammobile. Mimo wszystko to nowy telefon a mamy już październik. Tak że ten... Mogłem jednak Nokię wziąć jako firmowy... Żona i tak woli starą A5 2017, bo jest niezawodna, robi lepsze zdjęcia i ma AOD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rogigor 0 #84 Napisano 6 Października (edytowane) Mam pytanie odnośnie baterii. Wg systemu funkcja adaptacyjnej jasności zżera mi dużo baterii. Na dodatek aplikacja Samsung Health niby cały czas jest aktywna. Przesyłam screeny. Wy też tak macie ? Może jakies sugestie z doświadczenia ? Spoiler  Edytowane 6 Października przez Arkadiush poprawiłem czytelność postu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arkadiush 241 #85 Napisano 6 Października @rogigor spróbuj zoptymalizować baterie albo wyłącz Samsung Health ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rogigor 0 #86 Napisano 6 Października (edytowane) Co masz na myśli przez optymalizację baterii ? Samsung Health zamknąłem ale niczego to nie zmieniło. Dalej niby cały czas aktywne. Edytowane 6 Października przez rogigor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiecio 5 #87 Napisano 10 Października Co kwartał będziemy dostawać aktualizację zabezpieczeń: https://android.com.pl/news/265893-samsung-galaxy-a3-a5-2016-tab-s2-refresh-aktualizacje-zabezpieczen/?fbclid=IwAR0V1Y7LAxzU5iadweICmcV1Xf1SZI4SLG9E28WH_DXJSpcgKhfmmKbTrdA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrand 7 #88 Napisano 10 Października Póki co u nas cisza a powinno coś wpaść lada moment. Mam nadzieję, że oprócz poprawek bezpieczeństwa będzie też kilka innych rzeczy. Samsung mógłby jednak dodać AOD do tego modelu, nawet mocno okrojone, bardzo brakuje powiadomień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelll 25 #89 Napisano 11 Października Namnożyli milion wersji i modeli to musi się to odbić na aktualizacjach. Nie są w stanie zapanować nad tym w racjonalnych kosztach. A wystarczyłoby wypuszczać rocznie 3- 4 modele. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzanas69 6 #90 Napisano 22 Października Dzisiaj wpadła aktualizacja z zabezpieczeniami z 1 października, z tego co nowego to dodano skaner kodów QR w opcjach aparatu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach