Skocz do zawartości
krzyhuuu

Moto X Force nie uruchamia się

    Rekomendowane odpowiedzi

    Dzień dobry,

    wczoraj moja Moto X Force padła. Nie reaguje na próby włączenia, po podłączeniu do kabla (próbowałem kilka różnych kabli i ładowarek) miga zielona dioda LED, ekran pozostaje czarny i telefon dalej się nie włącza. Co ciekawe po podłączeniu kabla da się odpalić fastboot menu, niestety nie da się przejść do recovery bo po wybraniu jakiejkolwiek opcji ekran znowu robi się czarny. Jeśli tylko wyjmę kabel z gniazda to fastboot od razu znika. Wygląda to tak jakby telefon zupełnie odciął od siebie baterię (może wtyczka baterii wypięła się z płyty głównej?).

    Jeśli to ma jakieś znaczenie, tuż przed uwaleniem włączony był GPS z Yanosikiem, Naviexpert i siedziałem na Fejsie więc telefon był mocno obciążony. Miał wtedy jakieś 60-70% baterii. W telefonie kilka miesięcy temu wymieniałem baterię na zamiennik z allegro, dotychczas działała bez zarzutu. 

    Bardzo proszę o pomoc.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.