Co Ci dam Ubuntu czy XP na ekranie 3/4"? Jeśli komórki mają mieć Linuksa, czy też Windowsa ze środowiskami graficznymi w wersjach deskoptowych to myślę, że mija się to z celem
Da mi wręcz 100% kompatybilność z kompem.
W tym momencie żadna przeglądarka na telefonie nie jest w stanie dorównać tym z PC ;-), upośledzony USB Host - podlaczajac pendrive od kolegi modlisz się zeby zadziałało.
Gnome z ubuntu w telefonie? W przeciagu pol roku powstało by 5 razy wiecej modyfikacji niz teraz mamy na G1 ;-)
obecne ekrany 8xx x 4xx dawały by rade na prawdę!. Wystarczy spojrzeć na umpc. Fon rozmiarów HTC Leo smialo dal by rade z XPkiem i bylo by w miare czytelnie. No chyba, ze ktos jest slepy. Tego posta piszę na Medionie rim 1000 ;-)
I nie, nie mowcie mi, ze telefon jest do dzwonienia i wyslania sms i pogrzebania w internecie siedząc na klopie, w autobusie lub pociągu. W tym momencie telefon z 1ghz zegarem ma prawo być komputerem.
A pokaż mi jakiś telefon gdzie masz procek zawsze na maxa, nawet w laptopach się tego nie robi
Ja robie i jak kupuje laptopa to się pytam o czas trzymania przy 100% obciażeniu.