Skocz do zawartości
Chrystian Tymosiewicz

Wilgoć w porcie USB - brak ładowania (temat zbiorczy)

    Rekomendowane odpowiedzi

    ochkarol
    Napisano (edytowane)

    Że musieli jakoś otworzyć telefon, żeby wymienić wadliwe złącze USB. Założyli nową pokrywę, żeby telefon był wodoszczelny. 

    Edytowane przez ipsec
    Usunąłem zdublowane wpisy.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Cześć, mój s9 utracił możliwość szybkiego ładowania. Nastąpiło to po tym, jak zasygnalizował wilgoć w złączu. Podmuchałem zostawiłem go na kilka godzin i następnie sygnalizował już tylko "Ładowanie przy pomocy kabla". Przez pierwsze parę dni całkiem nie wskakiwało szybkie ładowanie, ale teraz po około 5 próbie podłączenia włącza się szybkie ładowanie ale czasem na chwilę czasem na dłużej, albo co sekundę przełącza się na zmienę z ładowaniem przy pomocy kabla. Dodam, że nie miał prawa się zamoczyć nijak. Z góry dziękuję za pomoc

     

    Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka

     

     

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x