adrianpro1987 17 #291 Napisano 27 Sierpnia Piekne fotki, juz nie moge sie doczekac nowej wersji czyli 7t pro To bedzie bestia jesli chodzi o aparat, o plynnosc nie ma sie co martwic Najwazniejsze, ze zachowa rozdzielczosc ekranu. Mate 30 pro ma miec nizsza czytalem ( rowniez odswiezanie 90 hz ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memphis21 223 #292 Napisano 27 Sierpnia Jak włączyć ta "stopkę aparatu"? Wytapane z OnePlus 7 Pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zboras1964 231 #293 Napisano 27 Sierpnia Jak włączyć ta "stopkę aparatu"? Wytapane z OnePlus 7 Pro Aparat, przesuwasz do góry, na dole masz ustawienia i zdjęcie że znakiem wodnym OP Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iMoCks 115 #294 Napisano 27 Sierpnia Czy ktoś przerzucał może zdjęcia ze zdjęć Google lub iCloud do galerii w OnePlus? Ściągnąłem kopię zdjęć z Google ale jest podzielona na milion folderów i zajmie mi to tydzień zanim wszystko przerzuce. Ze zdjęć Google do galerii też nie da się przenieść wszystkich tylko musiał bym pojedynczo zapisywać. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memphis21 223 #295 Napisano 28 Sierpnia Tryb nocy Wytapane z OnePlus 7 Pro 1 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iMoCks 115 #296 Napisano 28 Sierpnia Ok, poradziłem sobie ze zdjęciami iCloud. Ściągnąłem jest poprzez Smart Switch Mobile na tablet Samsunga i przerzuciłem do OnePlus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
garyfisherka 102 #297 Napisano 29 Sierpnia Od wczoraj mam oneplusa i wszystko było by spoko ale zdjęcia z trybu nocnego mnie załamały. Na zdjęciach jest bardzo dużo niebieskiego. Jeśli mam kostkę koloru szarego i srebrne felgi to wszystko jest niebieskie. Na dole jedno porównanie i jedno osobne zdjęcie. Masakra... Ma ktoś tak? Jeśli to będzie tak wyglądać to się pożegnam z op7pro. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memphis21 223 #298 Napisano 29 Sierpnia łoooo matko. Może masz jakieś filtry ustawione. Nie ma bata aby takie coś wychodziło. dodana zawartość A jak nie to spróbuj hard reset zrobić, bo w innym wypadku trzeba będzie rkelamować ;-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
garyfisherka 102 #299 Napisano 29 Sierpnia Masakra. Niestety w dzień też to występuje. Zaznaczony fragment powinien być biały. No cóż oneplusa wraca do sklepu tylko nie wiem czy zwaracac czy reklamować :/ Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zboras1964 231 #300 Napisano 29 Sierpnia @garyfisherka ja takiego efektu nie miałem... Tutaj masz ostatnie nocne zdjęcie jakie zrobiłem, teraz widzę że żółtawe było, ale to pewnie od lamp ulicznych: https://photos.app.goo.gl/ArD3eim99VND3k5m6 Spróbuj zrobić factory reset, jak radzi @memphis21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach