garyfisherka 102 #361 Napisano 2 Września Głupie pytanie. Jak to się instaluje? Klikamy na link i samo się instaluje? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mastefix 146 #362 Napisano 2 Września Pobierasz plik apk, i instalujesz, ale wcześniej musisz nadać uprawnienia na instalowanie rzeczy spoza gplay.@garyfisherka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
regod 200 #363 Napisano 2 Września Stock, bez filtrów, pełne auto. Spoiler 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mastefix 146 #364 Napisano 3 Września @regod No powiem Ci, że zdjęce mega, ale wygląda jak by był HDR i podciągnięta ostrość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memphis21 227 #365 Napisano 3 Września Fotki z dzisiejszego spaceru z córką Wytapane z OnePlus 7 Pro 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tod 5 #366 Napisano 3 Września To może jedno ode mnie 2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raol3k 92 #367 Napisano 3 Września @bipop @memphis21 jakie macie ustawienia na gcam od Urnyx05? Takie jak na filmiku czy może te rekomendowane ze strony celsoazevedo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memphis21 227 #368 Napisano 3 Września (edytowane) Takie. Ja instalowałem nic nie ustawiłem Wytapane z OnePlus 7 Pro Edytowane 3 Września przez Smykoo Poprawa czytelności posta. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
regod 200 #369 Napisano 3 Września (edytowane) 5 godzin temu, mastefix napisał: @regod No powiem Ci, że zdjęce mega, ale wygląda jak by był HDR i podciągnięta ostrość. Dziękuję. To full auto bez żadnego kombinowania, około 7 nad ranem. W oneplusie nie podobają mi się zdjęcia makro i portrety. Edytowane 3 Września przez regod Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memphis21 227 #370 Napisano 3 Września Zgadzam się. GCam zainstalowałem głównie i w zasadzie tylko dla portretów. Mogli być ogarnąć temat Makro Wytapane z OnePlus 7 Pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach