garyfisherka 102 #371 Napisano 4 Września Zdjęcia w podobnych warunkach co wczesniej były takie niebieskie. W tym egzemplarzu problemu nie ma. Jestem zaskoczona tym trybem nocnym. Zdjęcie zrobione 5.35. Szarówka na zewnątrz Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zboras1964 231 #372 Napisano 4 Września Zdjęcia w podobnych warunkach co wczesniej były takie niebieskie. W tym egzemplarzu problemu nie ma. Jestem zaskoczona tym trybem nocnym. Zdjęcie zrobione 5.35. Szarówka na zewnątrz Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Fajnie że drugi model masz bez wady, udanego użytkowania Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czapel10 2 #373 Napisano 4 Września (edytowane) 6 godzin temu, garyfisherka napisał: Zdjęcia w podobnych warunkach co wczesniej były takie niebieskie. W tym egzemplarzu problemu nie ma. Jestem zaskoczona tym trybem nocnym. Zdjęcie zrobione 5.35. Szarówka na zewnątrz Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Wad LCD też nie masz ten chodzi o linię poziome dochodzące od liter na białym tle?? Edytowane 4 Września przez czapel10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
garyfisherka 102 #374 Napisano 4 Września 12 minut temu, czapel10 napisał: Wad LCD też nie masz ten chodzi o linię poziome dochodzące od liter na białym tle?? nie zaobserwowałam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mastefix 146 #375 Napisano 4 Września @czapel10 jakie linie?! Znaczy inaczej ja nic takiego nie widzę... ufff Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czapel10 2 #376 Napisano 4 Września W temacie na temat wad ekranu pisałem https://forums.oneplus.com/threads/display-bug-or-problem-horizontal-lines.1048559/ Aż dziw bierze że miałem dwie sztuki i w obu było a tutaj nic albo nie widzicie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marivsh 40 #377 Napisano 4 Września U mnie są ale słabo widzialne (tylko na max jasności) i w codziennym użytkowaniu nic nie widać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mastefix 146 #378 Napisano 4 Września 49 minut temu, czapel10 napisał: W temacie na temat wad ekranu pisałem https://forums.oneplus.com/threads/display-bug-or-problem-horizontal-lines.1048559/ Aż dziw bierze że miałem dwie sztuki i w obu było a tutaj nic albo nie widzicie. ej! Faktycznie przy czarnych liniach widać takie jak by cienie! Ale NIGDY BYM SAM TEGO NIE ZOBACZYŁ :), mało tego na OP5T jest to samo. Natomiast z literkami nie mam problemów, albo nie widzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czapel10 2 #379 Napisano 4 Września Heh mam za dobry wzrok bo ja od razu zauważyłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
garyfisherka 102 #380 Napisano 4 Września Od dziś testuje gcam i wydaje mi się że aparat na ogół lepiej sobie radzi z tą apka. Szczególnie jesli chodzi o portrety czy tryb nocnyWysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach