barusiek 14 #451 Napisano 7 Października 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinz 1 #452 Napisano 9 Października Czy jest możliwość nagrywania video szerokim kątem?Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memphis21 225 #453 Napisano 9 Października Tak 1080p 30fpsTapnięte z 1+7Pro 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flash608 12 #454 Napisano 9 Października 1 godzinę temu, marcinz napisał: Czy jest możliwość nagrywania video szerokim kątem? Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Godzinę temu, memphis21 napisał: Tak 1080p 30fps Tapnięte z 1+7Pro Masz na myśli wersję Beta? W stockowej nigdy nie miałem takiej opcji. To tak dla jasności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bipop 10 #455 Napisano 9 Października (edytowane) Aparat OP. Tryb nocny dodana zawartość Gcam v7 Tryb nocny. dodana zawartość 18 minut temu, flash608 napisał: Masz na myśli wersję Beta? W stockowej nigdy nie miałem takiej opcji. To tak dla jasności. W beta 1 było nawet w 4k 30 FPS. Obecnie w beta 2 jest tylko 1080 30 FPS możliwe nagrywanie szerokim kątem. Edytowane 9 Października przez bipop Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinz 1 #456 Napisano 10 Października To stable czy beta? Updated wykonany oxygen updater.W 1080p jest szeroki kąt.Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bipop 10 #457 Napisano 10 Października Stable. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinz 1 #458 Napisano 10 Października To wychodzi na to że w stable też jest opcja nagrywania 3 obiektywami w 1080pWysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszek747 8 #459 Napisano 10 Października 3 godziny temu, marcinz napisał: To wychodzi na to że w stable też jest opcja nagrywania 3 obiektywami w 1080p Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Jest ale tylko w jakości 1080p. OP7T ma w 4k dla szerokokątnego. Oby dodali to też do PRO. Ciekawi mnie za to ten tryb macro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SokolKce 5 #460 Napisano 15 Października Ja po przesiadce z Galaxy S8+ jestem troche rozczarowany aparatem. Nie wiem, moze to kwestia jakichs dodatkowych ustawien, ale nawet w trybie Pro, przy zdjeciach 48MP potrafi gubic ostrosc. Migawki robione podczas krecenia filmu sa bardzo slabej jakosci. Czytalem kilka poradnikow o ustawieniach aparatu i mimo to zdjecia wychodza gorsze niz na S8+. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach