Radziundzio 69 #491 Napisano 1 Listopada Środkowe zdjęcie może i tło najbardziej rozmyte ale mam też wrażenie że całość zdjęcia jest mniej ostra od dwóch pozostałych, poza tym jest zażółcone. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memphis21 226 #492 Napisano 1 Listopada Jak się dokładnie przyjrzałem to IP zakładam kolory, bo płytki mam szare a nie kremowe. Świeca biała a nie żółta. Jestem w szoku, bo OP naprawdę robi super foty w porównaniu do Note. Do iPhone nie ma startu bo jednak robi mega foty. Wysłane z Note 10 Plus dodana zawartość Note Wysłane z Note 10 Plus dodana zawartość Op tele i oP główny. Mega przewaga dla oneplusa że można robić portret głównym obiektywem Wysłane z mojego OnePlus7 Pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prexda 19 #493 Napisano 1 Listopada @memphis21 No to rozwiąż może zagadkę z zabawką. Napisz jeszcze, która wersja aplikacji Aparat na OP7PRO. Najpierw serwisy hostingowe np. imgur.com masakrują jakość zdjęć a później dokańcza dzieła forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memphis21 226 #494 Napisano 1 Listopada Ogólnie jestem zaskoczony porównaniem aparatów. Ten z OP niewiele ustępuje Note, a czasami portrety nawet lepsze zrobi Wysłane z Note 10 Plus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elitarius 5 #495 Napisano 5 Listopada A ma ktoś changelogi kolejnych wersji OnePlus camera? Co jakiś czas na apk mirror są wrzucaneWysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach