Skocz do zawartości
awular

[Rozwiązany] Nie mogę w żaden sposób włączyć głośności połączenia

    Rekomendowane odpowiedzi

    awular
    Napisano (edytowane)

    Nie mogę w żaden sposób włączyć głośności połączenia. Suwak nie przesuwa. Media i alarmy normalnie działają.

     

    9045127341262bfedec29eaffed90775.jpg

     

    Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka

    Edytowane przez Smykoo
    Korekta tematu - doprecyzowałem

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    agentTM

    A suwak który jest nad wyłącznikiem nie jest czasem ustawiony w pozycji środkowej?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    awular
    Napisano (edytowane)

    Dziwna sprawa. Nawet jak wyłączone wibracje to pokazuje że są włączone. Już na różne sposoby próbowałem i nic. Mogę tylko przesuwać głośność mediów i alarmów. Jak ktoś do mnie dzwoni to nic nie słyszę i wibracje też nie działają

     

    Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka

     

    dodana zawartość

    Sprawa załatwiona. Mam telefon od 2 tygodni a nie wiedziałem że jest boczny przełącznik. Dzięki za podpowiedź. Sprawa zamknięta

    Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
     

    Edytowane przez Smykoo
    Poprawa czytelności posta.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x