Skocz do zawartości
Bodzio1202

Samoczynnie włącza się tryb recovery - ponownie wgrany soft i dalej ten sam problem

    Rekomendowane odpowiedzi

    Napisano (edytowane)

    Witam mam problem z galaxy s6 edge wisi na logo wgrałem soft 4 plikowy nawet z plikiem pit i to nie pomogło, teraz  włącza się samoczynnie recovery nawet i  jak daje uruchom ponownie to dalej wisi na logo albo wisi na logo i świeci niebieska dioda już nie wiem co robić może ktoś podpowie

    Edytowane przez Arkadiush
    doprecyzowałem temat

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    maarecki
    Napisano (edytowane)

    Czy poczekałeś jakiś czas, od restartu telefonu? ponowne uruchomienie po wgraniu trwa nieraz dość ,,długo".

    Spróbuj  down + power. 

    Edytowane przez maarecki

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    ale to wisi na logo galaxy s6 edge i swieci niebieska dioda, nie na logo samsung, tak czekałem

    down plus power dawalem włącza sie od nowa i dalej to samo, kurde

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    maarecki
    Teraz, Bodzio1202 napisał:

    ale to wisi na logo galaxy s6 edge i swieci niebieska dioda, nie na logo samsung, tak czekałem

    down plus power dawalem włącza sie od nowa i dalej to samo, kurde

    Proponuje wgrać ponownie rom. 

    Wszystko na temat, masz --> TU <--

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    wgrywalem przed chwilą i nic to nie dało, wątpie zeby płyta byla uszkodzona skoro laduje sie telefon itd

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    maarecki

    @Bodzio1202 rozumiem, że ściągnąłeś najnowszy soft programem SamFirm?

    Wgrywałeś wg poradnika Odin'em? 

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Napisano (edytowane)

    Tak wgrywalem odinem i sciaglem najnowszy, w trybie download mode pisze ze knox 0 ale wyzej pisze soft custom nie wiem czemu skoro to oficjalne oprogramowanie tak ma byc?

    i jeszcze jak wchodze w recovery jest zolty wykrzyknik no Command ale zachwile wlacza sie rebot system i inne opcje itp

    Edytowane przez Bodzio1202

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    maarecki
    Napisano (edytowane)
    4 minuty temu, Bodzio1202 napisał:

    Tak wgrywalem odinem i sciaglem najnowszy, w trybie download mode pisze ze knox 0 ale wyzej pisze soft custom nie wiem czemu skoro to oficjalne oprogramowanie tak ma byc?

    SamFirm jest tylko oficjalne oprogramowanie. 

    Podczas wgrywania w Odin, nie było żadnych błędów?

    Edytowane przez maarecki

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Camulos

    @Bodzio1202
    skoro pobrałeś przez samfirm soft to musiał być oficjalny,
    jaki soft miałeś na fonie przed awarią

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    przed awarią był 7.0 i wgrałem tez 7.0, podczas wgrywania nie bylo zadnych bledow przebieglo pomyslnie po wgrywaniu wlacza sie telefon i wisi na logo dalej galaxy s6 edge

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x