Arek_K Hej, Jestem w trakcie prac nad androidową implementacją nieśmertelnego przeboju z czasów małego Atari. Zachęcam do pobrania i potestowania 😉 Chętnie poczytam opinie, poprawię bugi, które mi umknęły, a Wy zauważycie. Szukaj w markecie "Robboid" z góry dzięki za odzew 😉
Esc Tak z ciekawosci czemu opis gry w markecie jest po angielsku ? przeciez jestem w polskim markecie jak ktos wejdzie na angielski market to niech sobie ma angielski. Przeciez to mozna rozgraniczyc. To tak samo jak polacy pisza komentarze dla polakow po angielsku 🙂 Gra ogolnie mi sie podoba bo mam do niej sentyment - choc grafika mogla by byc ladniej wycieta i troche jasniejsza - straszliwie to wszysko ponure / ciemne. ... z czasów małego Atari. Chyba duzego Atari - male to bylo zx spectrum albo nawet zx81 🙂
Arek_K Już jest po polsku w markecie. Docelowo cała gra będzie w 2 językach: po polsku i po angielsku, ale najpierw chcę ją trochę rozbudować...
Cybero Witam, Próbowałem pobrać z marketu, ale nie da się, wyskakuje komunikat "pobieranie nie powiodło się" wiecie może o co biega? Pzdr
maludroid Chętnie poczytam opinie, poprawię bugi, które mi umknęły, a Wy zauważycie. Poczytaj komentarze w markecie. I przede wszystkim zrób z tego aplikację na inne rynki! (opis po angielsku - ale to proponuję po dopracowaniu, żeby ludzi nie zniechęcić). PS: Czy kod 'januszpelc' też będzie dawał nieśmiertelność? (i jak go wpisać... hehe)
Cybero market ostatnio szwankuje, niezależnie od programu/softu/telefonu No właśnie dzisiaj okazało się że nie moge pobrać żadnej aplikacji, cały czas wyskakuje bląd. Też tak macie? Czy raczej mam coś z softem?
kacyfik Wszyscy mieli problem. Android Market i problemy (już rozwiązane) Powinno już przejść. Jeśli nadal masz problem z Marketem polecam wyczyszczenie danych, odinstalowanie aktualizacji. https://forum.android.com.pl/topic/30478-problem-z-pobieraniem-plika-w-z-android-market/ Gierka całkiem ciekawa ;] Czekam na dalszy rozwój ;]
mabus Bardzo dobry pomysł. Przeszedłem już gierkę na WM w emulatorze Atari a teraz przyszła pora na powtórkę na Androidzie. Nie da się dopracować grafiki? Ideałem była by ta z oryginalnej gry.
dareo0045 Super że Robbo jest na androidzie.Kiedyś na atari zagrywałem się w w tą gierkie przez wiele godzin.Jedna z najlepszych gier logicznych i w dodatku polska produkcja.