Hej,
Jestem w trakcie prac nad androidową implementacją nieśmertelnego przeboju z czasów małego Atari.
Zachęcam do pobrania i potestowania 😉
Chętnie poczytam opinie, poprawię bugi, które mi umknęły, a Wy zauważycie.
Szukaj w markecie "Robboid"
z góry dzięki za odzew 😉
Tak z ciekawosci czemu opis gry w markecie jest po angielsku ? przeciez jestem w polskim markecie jak ktos wejdzie na angielski market to niech sobie ma angielski. Przeciez to mozna rozgraniczyc. To tak samo jak polacy pisza komentarze dla polakow po angielsku 🙂
Gra ogolnie mi sie podoba bo mam do niej sentyment - choc grafika mogla by byc ladniej wycieta i troche jasniejsza - straszliwie to wszysko ponure / ciemne.
... z czasów małego Atari.
Chyba duzego Atari - male to bylo zx spectrum albo nawet zx81 🙂
Już jest po polsku w markecie.
Docelowo cała gra będzie w 2 językach: po polsku i po angielsku, ale najpierw chcę ją trochę rozbudować...
Witam,
Próbowałem pobrać z marketu, ale nie da się, wyskakuje komunikat
"pobieranie nie powiodło się"
wiecie może o co biega?
Pzdr
market ostatnio szwankuje, niezależnie od programu/softu/telefonu
Poczytaj komentarze w markecie. I przede wszystkim zrób z tego aplikację na inne rynki! (opis po angielsku - ale to proponuję po dopracowaniu, żeby ludzi nie zniechęcić).
PS: Czy kod 'januszpelc' też będzie dawał nieśmiertelność? (i jak go wpisać... hehe)
No właśnie dzisiaj okazało się że nie moge pobrać żadnej aplikacji, cały czas wyskakuje bląd.
Też tak macie? Czy raczej mam coś z softem?
Wszyscy mieli problem.
Android Market i problemy (już rozwiązane)
Powinno już przejść. Jeśli nadal masz problem z Marketem polecam wyczyszczenie danych, odinstalowanie aktualizacji.
https://forum.android.com.pl/topic/30478-problem-z-pobieraniem-plika-w-z-android-market/
Gierka całkiem ciekawa ;] Czekam na dalszy rozwój ;]
Bardzo dobry pomysł.
Przeszedłem już gierkę na WM w emulatorze Atari a teraz przyszła pora na powtórkę na Androidzie.
Nie da się dopracować grafiki? Ideałem była by ta z oryginalnej gry.
Super że Robbo jest na androidzie.Kiedyś na atari zagrywałem się w w tą gierkie przez wiele godzin.Jedna z najlepszych gier logicznych i w dodatku polska produkcja.