Skocz do zawartości
Norbert2505

Mate 20 Pro - Bugi Androida i EMUI 10

    Rekomendowane odpowiedzi

    Wchodzisz w ustawienia - powiadomienia - więcej ustawień powiadomień i tam jest powiadomienie przez światło lampy błyskowej (nie, nie tej od aparatu tylko tak nazwali diodę)

    Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka

    • Piwko! 1

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    dawson

    Czy ktoś zauważył żeby po aktualizacji zaczęły mu zamykać się niektóre aplikacje od razu po włączeniu?
    U mnie dzieje się tak z apką 9gag oraz mxplayer - włączam je, pojawiają się na chwilę i wyłączają bez żadnego komunikatu. Dodatkowo połączone jest to z potrzebą załadowania zawartości telefonu - coś jak od razu po włączeniu - np po szybkim rozwinięciu listy aplikacji ikonki dopiero się ładują i pojawiają.
    Wydaje mi się że problem zaczął się w momencie w którym za pomocą appgalery zaktualizowałem aplikacje systemowe.

    Nr komplikacji: 10.0.0.180
    Emui: 10.0.0

    Czy znacie sposób na rozwiązanie tego problemu?

    Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    A czy przywróciłeś ustawienia fabryczne? Też miałem problem po aktualizacji, ale przywrócenie ustawień pomogło. Teraz korzystam z mojego Mate bez problemów.

    Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    dawson

    Starałem się tego uniknąć - nie chciałem zgrywać wszystkich danych itp.
    Ktoś zna inne rozwiązanie?

    Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Gwozdek

    Możesz spróbować wyczyścić cache w recovery. Ale hard reset według mnie będzie pewniejszy.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    paulpk
    Napisano (edytowane)
    W dniu 12.02.2020 o 21:06, emerowo napisał:

    nie mam kompletnie powiadomień poprzez diodę powiadomień i nie mogę znaleźć ustawień w menu ....

    U mnie to samo czy znalazłeś rozwiązanie ? Już wiem sorki za bałagan

    Edytowane przez paulpk

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Kubaan88

    @paulpk

    W dniu 12.02.2020 o 21:30, AndraKuf napisał:

    Wchodzisz w ustawienia - powiadomienia - więcej ustawień powiadomień i tam jest powiadomienie przez światło lampy błyskowej emoji16.pngemoji16.pngemoji16.png (nie, nie tej od aparatu tylko tak nazwali diodę)
     

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    suszak

    Czy ktoś też napotkał na problem z wyciszającym się głównym głośnikiem?

    Podczas oglądania filmów przykładowo na YouTube lub Twitch, głośnik główny - ten w porcie C, zauważalnie traci na mocy i dźwięk jedynie jest odtwarzany przez górny głośnik. Próbowałem przywracać ustawienia, ale nic nie pomaga.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    U mnie nie jest wyciszany calkowicie a raczej balansowany tak by uzyskać poprawne stereo.

    A czy ktoś ma tak z messengerem że po odczytaniu wiadomości i zamknieciu dymka ten ponownie wyskakuje z wiadomością?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x