Skocz do zawartości
evo011

Bardzo mocne spowolnienie przepustowości połączenia z Internetem po LTE

    Rekomendowane odpowiedzi

    evo011
    Napisano (edytowane)

    Od wczoraj bez przyczyny mam problem z internetem LTE (sieć Play). Bardzo mocno zwolnił, myślałem że pakiet się skończył więc dokupilem, bez efektu. Ustawienia sieci zresetowane, po kontakcie z Play karta też zresetowana, nie wspominając o telefonie. Po przelączeniu na 3G internet działa prawidłowo (jak na 3G), po ponownym włączeniu LTE muli. Nie mam już pomysłów w czym problem. System Emui 10 od grudnia, więc tu przyczyny też bym się nie doszukiwał. 

    Edytowane przez ipsec
    Poprawiono temat.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Aleksandra

    Możliwe, że oni mają jakiś problem po swojej stronie. Kartę SIM wymieniałeś?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    evo011 Sugerujemy sprawdzenie karty SIM w innym urządzeniu, żeby wykluczyć, że wszystko z nią w porządku.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x