Testowałem już navigona, motonav i sygic.
wizualnie najbardziej podoba mi się motonav jednak z wyznaczaniem tras jest bardzo średnio (też prowadził mnie po gruntowych a do tego nie ma wszystkich średnio nowych dróg 1,5 roku temu oddane do użytku). Na drugim miejscu pod względem wizualnym jest navigon, ale u niego również z wyznaczaniem tras bywa różnie a do tego zajmuje strasznie dużo pamięci w telefonie (ok 20mb).
Najmniej wizualnie podoba mi się sygic, ale wyznaczanie tras i aktualność map jest wg mnie najlepsza z tych trzech nawigacji. Trzeba jednak uważać bo gdy miałem ustawioną trasę ekonomiczną to w moim mieście wyznaczał jakieś dziwne trasy na około, które wcale nie są ekonomiczne. Jeżeli jednak ustawię rodzaj trasy na krótką to już jest ok. Denerwuje mnie też jedna przypadłość. Niby jest opcja wybierania adresu zamieszkania z kontaktów, ale pomimo tego, że w kontakcie mam wpisany adres to nawigacja twierdzi, że nie ma adresu lub jest on niepoprawny. Ktoś wie jak to rozwiązać? Brakuje mi jeszcze możliwości zapisania kilku adresów domowych.
PS.
Czy ktoś wie jak dodać w sygic adres do ulubionych (próbowałem już chyba wszystkiego i naprawdę nie mogę tego zrobić)?
//Speedo1544 Parę postów napisałem że w temacie nie zadajemy żadnych pytań no ale po co coś czytać jak lepiej zadać kolejne.Jeśli ktoś będzie miał zamiar odpisać na to pytanie niech lepiej poważnie się zastanowi