Cześć wszystkim, potrzebuję 1 kredyt do zmiany S21 5G z TPL na XEO.
Witam potrzebujr 1 kredyt do samkey ma może ktoś ?😁
Ja polecam z OLX-a sprzedawcę z Rzeszowa - ogólnie jeden klucz tylko brałem u niego, ale wszystko sprawnie i szybko.
LINK
Ma ktoś 1 kredyt? Mogę odkupić ewentualnie za 30-40 zł
Cześć! Chętnie kupiłbym (bez zdzierania skóry) 1 kredyt by zdebrandować playowy s20FE 5g
Pozdrawiam!
wilczek58
Wybuliłeś już niepotrzebnie siano na SamKEY ??
Nie? To czytaj tu -> https://forum.android.com.pl/topic/377692-lista-czy-moj-model-potrzebuje-programu-samkey-code-reader-do-przeprowadzenia-debrandu
Ten model nie potrzebuje SamKEY’a. Można to zrobić za free domowym sposobem przez ODIN.
@jeronimo @Fenek dodajcie ten link do pierwszego posta.
Przypominam że nie handlujemy tu kredytami, proszę takie rzeczy nie załatwiać na forum.
Potrzebuję jeden kredyt żeby zmienić CSC z PRT na XEO
Bardzo proszę użytkownika, któremu zostały jeszcze wolne, zbędne kredyty o kopsnięcie jednego w miarę możliwości 😃
Miałby ktoś użyczyć 1 kredycik ? Dopiero w poniedziałek będę miał możliwość zakupu, a dzisiaj niespodziewanie dostałem telefon. Przez cały weekend już bym sobie wszystko poustawiał. W poniedziałek bym się oczywiście zrewanżował 🙂 Nie ma nic za darmo.
Ma ktoś jeden wolny kredyt samkey?
Odstąpi ktoś jeden kredyt? zrewanżowanie do uzgodnienia. 😀
Chyba już nie te czasy. Sam liczyłem, bo przez weekend bym sobie wiele porobił i się później zrewanżował konkretnie, ale lipa 😕
Dzięki za info, trzeba inaczej ogarniać w takim razie.
ogrody Pozostaje kupić z OLX za 56 zł albo u zagranicznego sprzedawcy za 40 zł.
Dzień Dobry, ma ktoś do odstąpienia 1 kredycik? Potrzebuję zrobić debranding S21 FE 🙁
fantyko
Jakie masz CSC ??
Ostrzeżenie! Jeśli zrobisz mu debranding telefon przestanie widzieć aktualizacje OTA update w tym modelu i będziesz zmuszony używać już ODIN lub Smart Switch.
Decyzja należy do Ciebie 🙂
Wincenty chyba że wgra SEK wtedy zostaje mu OTA normalnie
Wincenty
CSC: G990BOXM1CVC3
Pawlo1871
Na jakiś czas. Jeśli Samsung "zastosuje" geolokalizację (a napewno tak się stanie) to straci OTA i będzie zmuszony użyć ODIN. Kto posiadał S9+ ten wie o czym pisze..
Nie to.
"Wersja oprogramowania dostawcy usług"