Witam. Miałby ktoś odstąpić jeden kredyt żebym mógł zmienić CSC w S20 FE? Proszę o odpowiedź.
ICEMAN07
Chcesz przeprowadzić debranding czy zmianę regionu na np THL ??
Czy ktoś nie ma jednego kredytu? Bo chcę zdebrandować swój telefon Samsung A52s
Przyjmę kredyt do zdebrandowania samsunga galaxy s21 fe
Cześć wszystkim, potrzebuję 1 kredyt do zmiany S21 5G z TPL na XEO.
Witam potrzebujr 1 kredyt do samkey ma może ktoś ?😁
Ja polecam z OLX-a sprzedawcę z Rzeszowa - ogólnie jeden klucz tylko brałem u niego, ale wszystko sprawnie i szybko.
LINK
Ma ktoś 1 kredyt? Mogę odkupić ewentualnie za 30-40 zł
Cześć! Chętnie kupiłbym (bez zdzierania skóry) 1 kredyt by zdebrandować playowy s20FE 5g
Pozdrawiam!
wilczek58
Wybuliłeś już niepotrzebnie siano na SamKEY ??
Nie? To czytaj tu -> https://forum.android.com.pl/topic/377692-lista-czy-moj-model-potrzebuje-programu-samkey-code-reader-do-przeprowadzenia-debrandu
Ten model nie potrzebuje SamKEY’a. Można to zrobić za free domowym sposobem przez ODIN.
@jeronimo @Fenek dodajcie ten link do pierwszego posta.
Przypominam że nie handlujemy tu kredytami, proszę takie rzeczy nie załatwiać na forum.
Potrzebuję jeden kredyt żeby zmienić CSC z PRT na XEO
Bardzo proszę użytkownika, któremu zostały jeszcze wolne, zbędne kredyty o kopsnięcie jednego w miarę możliwości 😃
Miałby ktoś użyczyć 1 kredycik ? Dopiero w poniedziałek będę miał możliwość zakupu, a dzisiaj niespodziewanie dostałem telefon. Przez cały weekend już bym sobie wszystko poustawiał. W poniedziałek bym się oczywiście zrewanżował 🙂 Nie ma nic za darmo.
Ma ktoś jeden wolny kredyt samkey?
Odstąpi ktoś jeden kredyt? zrewanżowanie do uzgodnienia. 😀
Chyba już nie te czasy. Sam liczyłem, bo przez weekend bym sobie wiele porobił i się później zrewanżował konkretnie, ale lipa 😕
Dzięki za info, trzeba inaczej ogarniać w takim razie.
ogrody Pozostaje kupić z OLX za 56 zł albo u zagranicznego sprzedawcy za 40 zł.