creeper82 A właśnie. Takie pytanie do wszystkich kto z was ma dograne GMS a kto leci na HMS? Ja HMS. I to myślę że nawet niedługo odinstaluje APKPure (sklep) bo w nowej apce Petal Search - właściwie jest to sklep. Można wyszukiwać aplikacje w jednym miejscu z różnych źródeł, aktualizować z różnych sklepów itp. Myślę że to spory sukces. Jak dla mnie to wygodne. Co myślicie? Wysłane z mojego LIO-L29 przy użyciu Tapatalka
Gwozdek Ja bym się nie pozbywał APKPure, bo on będzie Cię powiadamiał o dostępnych aktualizacjach aplikacji spoza AppGallery. A tak w ogóle, to uważam, że Aurora Store jest lepszy - prostszy w obsłudze i pobiera wszystko z serwerów Google, czyli powiedzmy, że względnie bezpiecznie.
creeper82 Aurora Store? Nie słyszalem o nim. Sprawdzę Edit: Zajął już miejsce APKPURE default_wink.png Edit2: na prawdę dzięki za pokazanie tej apki!! Wysłane z mojego LIO-L29 przy użyciu Tapatalka
rafallo28 Witam serdecznie. Jestem nowym użytkownikiem Huawei Mate 30 Pro. Przepraszam że odświeżam temat, ale skąd mam pobrać Aurora Store? Chętnie wypróbuje.
creeper82 https://f-droid.org/en/packages/com.aurora.store/ Nie pamiętam czy pobierałem stąd ale spróbujWysłane z mojego LIO-L29 przy użyciu Tapatalka
marcinb24 ApkPure zaczął mi aktualizować apki do wersji angielskich. A u Was jak instaluje np. Google maps lub netflix. Bo u mnie o ile starsze wersje wybrane ręcznie z wersji APK są po polsku o ile czy to update czy instalkaz XAPK to zawsze mam wersję angielską aplikacji. Wysłane z mojego LIO-L29 przy użyciu Tapatalka
Gwozdek Mając Aurorę, APK Pure wydaje się zbędny. Chyba że chcesz konkretnie starszą wersję aplikacji.