j_w_pan_P Cześć. Właśnie stałem się posiadaczem nowego A71. Mam pytanie. Co sądzicie o dołączonych do niego słuchawkach. Szczerze powiedziawszy szału nie ma. Može polecicie jakieś inne sprawdzone przewodowe słuchawki. Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
Torguan A ja bardzo pozytywnie się zaskoczyłem po tych słuchawkach. Wiadomo, taniocha ale jak na słuchawki z gumką, których nienawidzę to bardzo przyjemnie mi się ich używa. Od siebie polecę Scullcandy True Wireless.
j_w_pan_P Nie są to najgorsze słuchawki jakie miałem ale...Szukam czegoś innego.Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
Bepan Nie mogę znaleźć info, co to za słuchawki dają w zestawie. Seria Galaxy ma słuchawki AKG (jedna z marek należących do Samsunga (JBL też jest ich)). Zależy od budżetu ile możesz wydać :)
Hunter89 Bepan Nie mogę znaleźć info, co to za słuchawki dają w zestawie. U mnie do Samsunga Galaxy A71 w pudełku dali słuchawki SamsungEHS64AVFWE (GH59-15055A). Grają, delikatnie mówiąc, słabo. Teraz używam Sony MDR-EX110AP. Jak na słuchawki do 90zł, to są wygodne i grająprzyjemnie.
j_w_pan_P To jakieś nonajmy. Audiofilem nie jestem więc słuchawek super-hiper nie potrzebuję. Bez kabla odpadają. Zdekompletowałem już 2 pary.... Przyglądnę się tym AKG... Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
rumpelst Słuchawki najepiej dobrać pod gatunek muzyki lub szerzej materiał audio, który na telefonie będziesz najczęściej odtwarzał. Do muzyki aktustcznej i poważnej mogę polecić Sennheiser momentum, Sennheiser PX200 ( jedynka, dwójka nie wiem jak gra) trochę cieplejsze i zdecydowanie bardziej uniwersalne ale wlasciwie nie przenośne Grado sr 60 lub 80. AKG to słuchawki bardzo przeciętne i nie trzeba być audiofilem by usłyszeć potężną różnicę ale jako okazjonalne przenośne sluchawki robia robotę i są zdecydowanie lepsze niż np name dołączane do niższych modeli serii A. A71 ma inne ale nie słuchałem więc nie wiem jak wypadają. Podobną jakość i jeszcze większą wygodę oferują bezprzewodowe rha ma930. Są na pałąku więc nie da się ich zdekompletować. W ogóle nie widzę sensu w inwestowanie w AKG lepiej kupić slichawki bezprzewodowe i w tym segmencie RHA oferują w miarę dobrą jakość za niską cenę. Wysłane z mojego SM-G970U1 przy użyciu Tapatalka
j_w_pan_P Dzięki. Muszę to wszystko przemyśleć. Najczęściej słucham rocka i metalu...Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka