Realista8 Myślę nad zmianą swojej wysłużonej xz2 na p40 lite lub na galaxy m21. Który będzie lepszy? Chyba że jakas inna alternatywa do 1tys zł w sklepie nówka. Oczekuje dobrego aparatu i żeby pubg działał jakos znośnie Wysłane z mojego H8216 przy użyciu Tapatalka
tom3k2 Brałbym redmi note 8 pro, bo to wyjątkowo udany model Xiaomi. Dobry aparat i dobra wydajność jak na ok. 1000 zł. Seria redmi note 9 już nie ma tak dobrego stosunku cena/jakość. Realista8 p40 lite Telefon sprzętowo jest bardzo fajny jak na te pieniądze, ale nie przeszkadzałby Ci brak usług google?
spec-naz1 Temat narusza regulamin działu Telefony / Tablety i netbooki – Zakupy. Zapoznaj się z https://forum.android.com.pl/topic/285549-regulamin-dzia%C5%82u-telefony-tablety-i-netbooki-zakupy/ .Popraw go w ciągu 24 godzin! W przeciwnym wypadku temat zostanie usunięty.
hehs jak do pubg to coś na mediateku g90t w tej cenie, ten samsung po za amoledem jest raczej bardzo słabym wyborem, procesor wydajnością dorównuje snapowi 665 masz albo xiaomi note 8 pro, albo realme 6 (miui<realme ui)
hehs dzidexx Świetnie działa na Snapdragon 630. Będzie biegał szybciej na g90t? ty tak na serio czy trollujesz? jeśli dla ciebie nie ma żadnej różnicy między niską jakością a wysoką wyświetlanego obrazu, to proponuje zakupić okulary
Realista8 Brałbym redmi note 8 pro, bo to wyjątkowo udany model Xiaomi. Dobry aparat i dobra wydajność jak na ok. 1000 zł. Seria redmi note 9 już nie ma tak dobrego stosunku cena/jakość. Telefon sprzętowo jest bardzo fajny jak na te pieniądze, ale nie przeszkadzałby Ci brak usług google? Sam bym wgrał usługi Google ale pytanie czy warto zmieniać xz2 na p40 lite? Wysłane z mojego H8216 przy użyciu Tapatalka
spec-naz1 W związku z tym, że ramka modelatorska została zignorowana przez autora, który prowadzi dalej dyskusje w temacie niezgodnym z regulaminem,temat zamykam, do czasu aż autor zgłosi się do mnie na PW w celu poprawy tematu. Brak jakiejkolwiek reakcji autora. Kosz.