PLANETA Tak jak w temacie jak to włączyć i gdzie to ustawić pytam bo chyba nie mam tego ustawienia u siebie? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
krzychy @PLANETA https://android.com.pl/news/296552-szuflada-aplikacji-xiaomi/ Jak masz MIUI 11 to trzeba ją włączyć [emoji4]Domyślnie nie jest aktywna. W artykule masz opisane przejrzyście jak to zrobić.
PLANETA No właśnie ja tego ustawienia tam nie mam znikło mam MIUI 11 już więc co tu robić? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Positive Jak miałem kiedyś redmi to to działało na chińskim Romie, a na globalnym nie chciało. Tylko dawno to było to już chyba ogarnęli. W poco launcher jest na bank, wrzuć sobie. [emoji6]POCO F2 Pro/Tapatalk Pro
krzychy Przytrzymujesz palec na wolnym polu ekranu głównego przez ok 3-4 sekundy. Ikony "podświetlają się" jak na tym screanie klikasz ustawienia -> Więcej , powinien pojawić się taki ekran Klikamy w Ekran główny i mamy to Zmieniamy na ekran z szufladą, akceptujemy i voila 🙂
PLANETA Tylko ze ja nie mam tego ustawienia w 2 fotce z góry tego 2 do zmiany ok? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
PLANETA Boże robię jak mi każesz i nie ma nadal tego ustawienia szit? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Positive Jak wczoraj się odpalał 1. raz telefon, to się o to pytał i wybrałem z szufladą. Teraz gdzieś się schowało.POCO F2 Pro/Tapatalk Pro
PLANETA No właśnie coś z tym jest nie tak szit. [emoji35] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Positive Spoko, musi się znaleźć. Trochę mi się nie chce resetu robić, ale jakoś dziwnie się ten wybór nazywał. Nic o szufladzie nie było.POCO F2 Pro/Tapatalk Pro
Positive Zresetowałem launcher i jak była szufladą, tak jest. Zmiany trybu nadal nie widać. Ciekawe.POCO F2 Pro/Tapatalk Pro
PLANETA Też resetowałem go i nic nie pomogło. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
frrancuz @PLANETA Apkmirror - Xiaomi - launcher https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-launcher/miui-launcher-release-4-18-0-2021-06171552-release/ I będzie w ustawieniach.
Positive albo ten co pisałem:POCO Launcher 2.0- Customize, Fresh & CleanPOCO F2 Pro/Tapatalk Pro dodana zawartość Macie aktualny ? Chyba tak. POCO F2 Pro/Tapatalk Pro
frrancuz Ustawienia - zaplikacje - zarządzaj - systemowy manager pulpitu - małe i w prawym górnym rogu