zazo245 Witam mam pytanie odnośnie lokalizacji od paru dni posiadam POCO F2 i tam w pasku głównym brak ikony lokalizacji ? Zawsze we wszystkich telefonach tam była. Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
Positive @zazo245 Chodzi o ten obok baterii i sygnału? Pojawia się gdy lokalizacja jest wykorzystywana. Włącz np. mapy google i ikona się pojawi. Po zamknięciu znika. POCO F2 Pro/Tapatalk Pro dodana zawartość ...POCO F2 Pro/Tapatalk Pro
zazo245 Nie chodzi mi o te które rozwijasz i włączasz np: sieć komórkowa albo wifi czy latarkęWysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
Positive .POCO F2 Pro/Tapatalk Pro dodana zawartość Tak myślałem, ale nie zmieniałem tego układu od wyjęcia z pudełka i lokalizacja ram była od początku.POCO F2 Pro/Tapatalk Pro
zazo245 No właśnie ja też nic nie zmieniałem a nie mam lokalizacji tak jak ty[emoji20]Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
adam007adam Przesuń w bok, może jest ukryta na drugim pulpicie.Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
zazo245 No właśnie też tak myślałem na poczatku ale nie ma.Nie wiem o co chodzi pierwszy raz się z tym spotykam.Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
zazo245 Edycji też nie mamWysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka dodana zawartość Cały dzień siedziałem zeby wszytko pozgrywac z starego tel i poustawiać masakraWysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka dodana zawartość Ja mam takWysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
Positive @zazo245 To, żeby nie stracić wszystkiego, a jedynie ikony z ekranu, wyczyść tylko dane poco launcher.