osti24 Witam. Moja kobieta zgubiła telefon. oczywiscie nie ma włączonego GPS. Czy ktoś wie jak zdalnie za pomocą sms-a włączyć GPS za pomocą takich programów jak macrodroid, automaten,automate. Bo Telefon jest cały czas aktywny ale bateria zaraz padnie. Wytapiane z P30 pro
dzidexx Przed zgubieniem musi być jeden z tych programów odpowiednio skonfigurowany. Zgrubną lokalizację uzyskasz za pomocą "find my phone" by Google.
osti24 Przed zgubieniem musi być jeden z tych programów odpowiednio skonfigurowany. Zgrubną lokalizację uzyskasz za pomocą "find my phone" by Google. "Google znajdź moje urządzenie" nic nie pokazuje niestety nawet przybliżonej aktualizacji Wytapiane z P30 pro
osti24 Szukajcie idąc po śladach. 2 razy szedłem szliśmy jak ona nie pamięta gdzie go zgubiła no ręce opadają jeszcze raty do płacenia do grudnia Wytapiane z P30 pro
rolo1980 Pewnie już nieaktualne i bateria padła, ale dla potomnych: z tego co testowałem to aplikacja samsunga aktywuje gps-a podczas szukania telefonu nawet jeżeli lokalizacja w telefonie była wyłączona, link do aplikacji: https://findmymobile.samsung.com