fotek2 hej?zacina mi się telefon masakrycznie, chciałbym przeinstalować system android 5.1 na inny z modyfikacją najlepiej żeby było jak najwięcej wolnego miejsca zpamięci telefonu bo mam 8GB , jakim sposobem, czyli programem można wgrac np niższy system np. 4.4 ?
dapik1 @fotek2 niestety ten model Acera swoje lata świetności miał już dawno.Dzisiaj prawdopodobnie "dobijają" go aplikacje pisane pod zdecydowanie wydajniejsze procesory. Może wersja Go Androida bała by radę ale nie sądzę że można gdzieś znaleźć port tej wersji systemu dla Twojego modelu telefonu. Jestem bardziej skłonny postawić tezę że niestety musisz poszukać czegoś nowszego gdyż reaktywacja tego modelu może być sztuką samą w sobie, aczkolwiek może coś by się dało osiągnąć.
fotek2 Coraz częściejmiga ekran ,pojawia się czarny ekran a po chwili włącza się blokada telefonu, czy to wina karty pamięci?
wlodarek1 Widać że stary smartfon już się powoli wykańcza.Czas pomyśleć o nowym.Wysłane z mojego motorola one vision przy użyciu Tapatalka