Siemka
S7 mam od jego premiery i nie powiem złego słowa, dzielnie służył mi do dziś, mimo tego, że bateria mogła by być ciut lepsza i wykonany też mógł byćz jakościowo lepszychmateriałów, mało tego, ekran drugi raz mi się już rozkleił i uważam, że nie ma sensu inwestować w wymianę baterii i naprawę,dlatego powoli zaczynam rozglądać się za godnym następcą. Czego oczekuję ? Na pewno dobrze trzymającej baterii, aparatu, który w trybie automatycznym i bez zbędnego kombinowania w ustawieniach zrobi rewelacyjne zdjęcie, bardzo dobrej jakości ekranu, wodoszczelności, Pewnie nie odważę się go zanurzać w wodzie, bardziej chodzi mi o zachlapania, czy o deszcz, wykonania z dobrychmateriałów, aby ekran nie rysował się od patrzenia,jeśli chodzi o wymiary, to S7 był o.k. może być większy i pewnie taki będzie, ważne żeby dobrze leżał i wygodnie się z niego korzystało jedną dłonią.
Osobiście myślałem nad Iphonem 11, żona ma 8 i bardzo sobie chwali, tylko ja nie jestem przekonany do tego odblokowywania Face ID, nie sprawdzałem tego i nie wiem na ile sprawnie, to działa, alegdzieś trudno mi sobie wyobrazić odblokowanie inne niż odcisk palca, po prostu przyzwyczajenie, to chyba jedyne co mnie powstrzymuję przed zakupem. Drugim moim wyborem jest OnePlus 7/8, niestety nie znam osoby ze swojego grona, która ma takimodel, przez co ciężkomi cokolwiek powiedzieć i wyrazić opinie o tych modelach, więcmoże mogę liczyć na Wasze typy i propozycję za które już teraz dziękuję.