DarkELF81 Witam! Wie ktoś może jak zgrać swoje notatki z innego modelu telefonu na Samsunga? W moim przypadku z Huawei? Smartswitch nie ma takiej opcji...
DarkELF81 gino82 @DarkELF81 W jakiej aplikacji robiłeś notatki? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Aplikacja systemowa Huawei notatek. Nie wierzę że się nie da..
arokub A próbował ktoś tego? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hicloud.android.clone aplikacja jest niby zgodna z s20, w opisie jest co prawda, że przenosi na telefony Huawei, ale może zadziała w drugą stronę?
gino82 @iMoCks Napisał w pierwszym poście... @DarkELF81 W tej aplikacji od Huawei nie ma opcji udostępnij albo eksportu do pliku ? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
DarkELF81 gino82 @iMoCks Napisał w pierwszym poście... @DarkELF81 W tej aplikacji od Huawei nie ma opcji udostępnij albo eksportu do pliku ? Niestety nie ma takiej opcji.. nikt nie wie w jaki sposób można zgrać notatki z telefonu na nowy? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka