[usunięty] Witam. Jako, że w listopadzie planuję zmienić telefon wybór padł na Oneplusa, ale że nigdy nie miałem tego telefonu i skuszony dobrymi opiniami zastanawiam się nad 7 Pro lub 8 bez wersji PRO ze względu na problemy z poświatą. Który model polecacie mi wybrać i dlaczego? Pozdrawiam.
misiuu21 [usunięty] Witam. Jako, że w listopadzie planuję zmienić telefon wybór padł na Oneplusa, ale że nigdy nie miałem tego telefonu i skuszony dobrymi opiniami zastanawiam się nad 7 Pro lub 8 bez wersji PRO ze względu na problemy z poświatą. Który model polecacie mi wybrać i dlaczego? Pozdrawiam. Tylko 7 pro lub 8 pro bo sama 8 jest gorsza niż 7t. Jeżeli mówisz o listopadowej wymianie telefonu to śledź informacje o najbliższej premierze OnePlusa Nord/Z. Specyfikacją i ceną mam być bardzo dobrze.
Gravis Witaj, Bezwzględnie kieruj się ku modelowi 7 PRO lub 7T Pro Wrzuć porównanie powyżej wymienionych z modelem 8, a następnie sprawdź ceny poszczególnych. Na tej podstawie wyjdzie, że 8 jest dużo droższe, a wcale ekstra funkcjonalności nie wnosi, stąd według mnie wybór jest prosty. Pozdrawiam
pantin Tylko, że to będzie średniak, a kolega celuje we flagowca chyba. Jak listopad to bardziej OP8T/OP8T Pro.