Marakuja Witam. Nie wiem, czy w dobrym dziale piszę. Kupiłam dziś Motorolę i nie mogę ukończyć konfiguracji. Zatrzymuje się na asystencie google za pomocą głosu. Jest tylko opcja więcej i na dole komunikat, że nie połączono z rzadnym urzadzeniem. Klikam na więcej i nic. Nie przechodzi dalej. Pomoże ktoś?
melis @Marakuja Nie ma opcji pomiń? Na moto akurat takiego kłopotu nie miałem, ale na samsungu, raz tak mi się zdarzyło. Spróbuj wyłączyć tel przyciskami power+ściszanie i raz jeszcze przejdź przez konfigurację.
Marakuja melis @Marakuja Nie ma opcji pomiń? Na moto akurat takiego kłopotu nie miałem, ale na samsungu, raz tak mi się zdarzyło. Spróbuj wyłączyć tel przyciskami power+ściszanie i raz jeszcze przejdź przez konfigurację. Nie opcji pomiń. Wylaczalam już tel i ponownie przechodząc przez konfigurację jest to samo.
melis @Marakuja w takim razie, spróbuj nie łączyć się z siecią, nie dodawać teraz konta Google. Dodaj dopiero po uruchomieniu już całkiem systemu.
Marakuja melis @Marakuja w takim razie, spróbuj nie łączyć się z siecią, nie dodawać teraz konta Google. Dodaj dopiero po uruchomieniu już całkiem systemu. Dziękuję za radę,ale zaniosłam tel do serwisu i mi zrobili od ręki i za darmo. Niestety nie wiem jak, ale już po problemie ?