Cześć,
Mam taki problem - posiadam zniszczonego p30. Cofając przejechał po nim samochód (tak, tak... ).Nie dość, że ekran jest w rozsypce i nic na nim nie widać, to jeszcze sam telefon jest wykrzywiony. Mimo to telefon się włącza, słychać przychodzące powiadomienia itd. Niestety na ekranie nie widać nic oprócz małego rozlanego, zielonego paska.
Znam kod odblokowywujący i chciałbym zrzucić zawartość telefonu na dysk. TrybDebugowaniausb jest prawdopodobnie wyłączony (jeśli taki jest defaut). Problem jest taki, że gdy podłączam telefon pod pc, słychać, że go ładuje, ale w żaden sposób go niewykrywa (zapewne tryb tylko-ładowanie jest włączony). W jaki sposób mógłbym podłączyć go w celu zrzucenia danych w tym kluczowe zdjęcia/wideo. Musiałbym mieć jakąś przejściówkę usb-c która by wychodziła do hdmi i usb, tak aby podłączyć hdmi (do telewizora?) i myszkę, żebym mógł zarówno widzieć ekran jak i go odblokować? Są takie przejściówki? To zadziała ? W jaki sposób to ugryźć? Szukałem info na forum i googlałem, ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi.
Z góry dzięki!