Teoretycznie tak ale z drugiej strony ile ludzi wykorzystuje możliwości techniczne telefonu w 100% czy nawet w 80% bo nie znam chyba nikogo.
Większość używa do dzwonienia, sms, komunikatory, fejsbuk itp, aparat, nawigacja.
Wszystko to samo zrobisz na jakimkolwiek smartfonie nawet za 200 pln, ok w jakości zdjęć będzie różnica ale reszta z tych czynności?
Nie ma alu obudowy i szkła na plecach, a jaka różnica jeśli 95% użytkowników smartfonów nosi je w jakimś tam etui.
Znam 2 "osoboprzypadki" gdzie mają jedna s20 ultra a druga note 20 bo ich na to stać i fajnie wyglądają, a poproś ich by ci przesłali zdjęcie z telefonu w jaki kolwiek sposób to robią oczy wielkie jak światła od kamaza bo nie potrafią tego ogarnąć i to nie są osoby które mają 80 lat.
Zawsze jak kupuje telefon to mam określony max budżet bo moim zdaniem nie ma co przepłacać za nie wiadomo co.
Ta S którą miałem to był czysty przypadek ze ja miałem ale była potrzeba by nie nosić dwóch telefonów zmieniłem ją na to co kupiłem z dodatkowo na wielki plus bateria.
Tyle z mojej strony.
Wysłane z mojego SM-M515F przy użyciu Tapatalka