Mój Samsung Galaxy Note 9 nie jest w stanie połączyć się z samochodem przy użyciu Android Auto.
Telefon podłączam oryginalnym kablem nabytym wraz z telefonem, po podłączeniu telefonu do samochodu nic się nie dzieje. Telefon jest ładowany, pojawiają się powiadomienia związane z ustawieniami USB oraz drugie - od Samsung DEX.
Czy Wasze Note'y9 mają podobny problem? Widziałem wiele takich przypadków z Note9 oraz flagowcami Samsunga z serii 10 oraz Note10, stąd moje pytanie.
Próbowałem m. in. czyszczenia partycji w telefonie, resetowania ustawień w telefonie (nie mówię o przywracaniu do stanu fabrycznego), resetowania ustawień komputera pokładowego w samochodzie, zmiany kabla, czyszczenia danych aplikacji takich jak: Android Auto, Samsung DEX (wszystkich z DEXem związanych), aplikacji od USB, instalowałem różne wersje Android Auto z internetu.
Dodam, że przy kliknięciu w powiadomienie od ustawień USB jest wybrana opcja przesyłania plików/android auto (debugowanie USB również włączone), a nad tymi opcjami jest możliwość przekazania kontroli nad urządzeniem, co kończy się wyświetleniem błędu na telefonie.
Z góry dziękuję za pomoc.