SzymonKowalski Witam, 2 dni temu na telefon oppo Reno z dostałem aktualizacje do androida 10. Mam problem z wyłączeniem pływającego okrągłego przycisku, włączyłem przez przypadek z ikonki na belce powiadomień i funkcja jakby zniknęła z ustawień. Przejrzałem całe ustawienia kilkanaście razy. Czy ktoś miał podobny problem, może zna ktoś rozwiązanie?
Entercode Spróbuj wyszukać w ustawieniach używając lupki. U mnie na 10 wyszukuje po haśle "nawigacja klawiszami"
hehs nie będzie tego w ustawieniach deweloperskich albo w ułatwieniach dostępu? coś mi świta, że gdzieś to było, chyba w ułatwieniach dostępu zaszyte (chociaż do końca nie wiem co to jest to pomocne kółko 😃 )
_tommy_ Poszukaj może gestów, może tam znajdziesz ustawienia. Najlepiej zrób screena aby pokazać problem 🙂
SzymonKowalski Na screenie nie widać tego przycisku. Opcji nie ma nigdzie w ustawieniach, przejrzałem jeszcze kilka razy wszystkie możliwe zakładki i kombinacje. "Pomogło" tylko zresetowanie ustawień systemu. Co ciekawe, po resecie nie ma już tej ikonki w belce powiadomień 🙂dzięki wszystkim za pomoc
jan-49 wejdz na strone oppo .pl tam opisz swoj problem jest taka zakladka na stronach oppo i odpowiedza ci oni sa najbardziej kumaci w tym temacie