Witam,
Poszukuję czegoś w rodzaju smartwatcha, ale o wyglądzie klasycznego zegarka, ze wskazówkami. Zależy mi przede wszystkim na dwóch rzeczach: żeby powiadamiał o połączeniach/SMS, ewentualnie innych ważnych powiadomieniach z telefonu (wystarczy wibracjami) i żeby monitorował sen. Fajnie by było gdyby miał wskazówkę sekundową (z tego co widziałam to często jest tylko godzinowa i minutowa), ale nie jest to absolutny wymóg.
Z moich dotychczasowych poszukiwań znalazłam Garmin Vivomove HR i wydaje mi się w miarę ok... Choć może udałoby się znaleźć coś tańszego?
Widziałam też Withings Timeless... Ale wydaje mi się, że on nie ma opcji powiadomień (chyba że ma? Wtedy byłby całkiem niezły).
No i jeszcze Roneberg RNX05, ale o nim w ogóle nic nie mogę znaleźć i nie wiem czy mu ufać ? no i chyba nie ma monitorowania snu... Choć tego na 100% nie jestem pewna, nie ma o nim zbyt wiele informacji, odpowiedzi na maila z pytaniem o monitorowanie snu też nie dostałam...
A może jeszcze coś innego? Byle nie za drogo - cena tego Garmina to absolutny max, ale wolałabym coś tańszego, najlepiej gdzieś do 300 zł...