Gwidon A ja mam taki mianowicie problem że gdy telefon jest włączony nie mogę go naładować nawet gdyby 24h był podpięty do ładowarki rozładuje się... Gdy wyłączę telefon ładuje się normalnie... ? Ktoś coś może podpowiedzieć?
Gwidon Była to pierwsza rzecz która zrobiłem 😉 sprawdziłem aż na 4 różnych ładowarkach i 3 różnych kablach. Tak w tym i oryginalna która była w zestawie... Wgrałem nawet nowe oprogramowanie 🙂 i nic 🙂@dzidexx
dzidexx Jak długo ładuje się od 10 do 100% wyłączony, ładowarka podaje ?A? @Gwidon Gdy jest włączony i ładujesz - nie używasz go?
Gwidon @dzidexx ładuje się szybko normalnie... Tak gdy jest włączony to go nie używam i zostawiłem na całą noc pod ładowarką i nic to nie pomogło bateria nawet spadła o jakieś 5%
dzidexx Gwidon nie używam Nie masz jakiejś aplikacji, która robi kopię/backup w trakcie ładowania? Musi mieć dostęp do internetu - nie wyłączaj Wi-Fi. Nie masz w.w.: Zrób reset do fabrycznych, skonfiguruj na nowe konto Google, zainstaluj tylko niezbędne aplikacje i sprawdź. Jeśli będzie OK - zrobisz reset i przywracanie na obecnym k.G.
andsan Jeśli nic co wyżej userzy Ci podpowiadają może być również problem z prądem, przesilenie napięcia inaczej mówiąc posprawdzaj nie na przedlużaczu, a w zwykłym gniazdku (w ścianie) odłącz również na ten czas urządzenia których nie potrzebujesz