asuslap Witam. Czy korzysta ktoś na Oneplus 7T i ma problem ze znikającym VoWifi? Jestem cały czas pod siecią WiFi i raz za czas po prostu VoWifi znika, nawet raz podczas rozmowy mi się to zdarzyło i mnie rozłączyło. Czy jest na to jakieś rozwiązanie?
Afer Jestem w Orange i u mnie też VoWiFi znika co jakiś czas na dłużej a potem pojawia się i znowu znika... Nie za bardzo rozumiem na czym to polega. Za to VoLTE działa cały czas. I to raczej sprawa telefonu a nie operatora. Dodam, że u mnie pojawia się VoWiFi po wyczyszczeniu cache i resecie. I po jakimś czasie znika.
asuslap Też myślę, że to wina telefonu. Na byle którym Samsungu który mam w domu ta opcja działa bez żadnego przerywania, a tu takie problemy.
automaciek25 Orange twierdzi że blokuje Volte i Volwifi dla telefonów których nie autoryzowali, więc zapewne tu leży przyczyna. Nie doszukiwał bym się buga w tak dopracowanym sofcie jak Oxygen.
Afer Nie wiem co twierdzi Orange ale jestem w tej sieci i mam VoWiFi i VoLTE... Fakt, że był czas, że znikało VoWiFi ale teraz jest już OK od dłuższego czasu.