hidden1977 Ktoś by się pokusił o porównanie mate 20 do redmi note 9 pro.? Myślę żeby wziąć note że względu na więcej pamięci i teoretycznie większą baterię. Ale nie wiem jak reszta wypadnie...
hidden1977 @spec-naz1 Ogólnie całość. Czy redmi note 9 może konkurować z mate 20 czy raczej mate go zmiecie. Szukam czegoś po kosztach z większą ilością ram z porównywalną baterią i wydajnością, zdjęcia też żeby w miarę robił. Chodzi o to czy ktoś miał okazję używać obu i ocenić wrażenia.
sebson123 Ja mialem oba z czego mata 20 jakis czas temu. Jak dla mnie jeden z najlepszych telefonow jakie mialem, ekran piekny , wydajnosc na najwyzszym poziomie , aparat bardzo dobry , napewno lepszy niz w xiaomi , bateria tez mega byla. Ja bym wybral zdecydowanie mate 20 Wysłane z mojego RMX2001 przy użyciu Tapatalka
hidden1977 Mnie wydaje się że troszkę kuleje przez te 4 GB Ramu. Ale chyba serio nic za tą kasę innego się nie dostanie żeby mogło mu dorównać. Kiedyś miałem taki telefon jak mate nie do ruszenia w kwestii cena/możliwości. Był to leeco le pro 3. Teraz będzie ciężko mate zmienić jak i tamten fon. Chyba że wyłożę 2 razy wiaksza kasę.