sebastianmatusiak Potrzebna pomoc :) Posiadam P20Pro, jeszcze na w zeszłymtygodniu na androidzie 9. Parę dni temu wgrał się EMUI10 i od tego momentu przestał mi działać AA. Wiem, że od tej wersji androida aplikacja jest już wgrywana z automatu, niestety nie działa. Sprawdzałem już chyba wszystkie ustawienia zarówno w samochodzie jak i telefonie - bez efektów. Po podłaczeniu telefonu do samochodu, AA chwilowo pokazuje się na ekranie samochodu, naciskając ikonę AA żeby zaczęła działać wszystko się wykrzacza i nic nie działa. Macie jakieś pomysły w czym leży problem?
sebastianmatusiak probowałem wielokorotnie. resetowałem ustawienia zarówno w telefonie jak i w samochodzie ;/
tasior55 W sklepie play wpisz android auto odnsj aplikacje i odinstaluj aktualizacje. Później zaktualizuj do najnowszej wersji dostępnej w sklepie play. miałem to samo po przejściu z 9 i u nie to podziało Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
coderiese odświeżę kotleta ale ja mam inny problem - jak to dziadostwo odinstalować? Nie korzystam z tego , do USB w aucie mam wpięty pendrive i do niczwego ta apka nie jest mi potrzebna - tylko wkurza po sparowaniu po BT Anyway - zainstalowalem TOOL ALL IN ONE - no i nie widzę tego w wykazie aplikacji do odinstalowania . I albo tam tego nie ma albo jest schowane pod jakąś zakamuflowaną nazwą pomóżcie dzięki
monika99 Witajcie, czy Android Auto jest usluga platna? Postawilam pytanie, gdyz jak u Kolegi wczesniej u mnie takze nie dziala, mam info, ze polaczono z Nissan Connect ale na ekranie nic sie nie dzieje, probowalam dwa kable, oryginalny od Huawei p20 pro oraz jakis dziki z Allegro, efekt taki sam, czyli du*a.
tasior55 radio samochodowe musi obsługiwać android auto. poszukaj w specyfikacji auta czy obsługuje aa
1955p Ja też w tym wątku, zgineła mi ikonka AA w telefonie. Jak włączę kabel w samochodzie to normalnie działa ale aplikacji w telefonie się nie uruchamia. Tylko przez "aplikację" można wejść do ustawień.