xinek17 Cześć, Szukam następcy dla mojego Redmi Note 4x do codziennych zastosowań. Wcześniej korzystałem z LG G2, który do dziś bardzo dobrze wspominam. Zależy mi co najmniej na: • 4/32GB, • FullHD, • Bateria ok 4000mAh, • Najlepiej czysty android i zaokrąglone krawędzie jak w przypadku G2, dzięki czemu telefon super leżał mi w ręce a czego jednak trochę mi brakuje w Xiaomi. Przyzwoity aparat i NFC również nie pogardzę. Budżet to ok 700-800zł. Do tej pory najbardziej moją uwagę przykuwa Moto G8 Plus ale jest nieco ponad budżet. Macie może jakieś propozycje? Pozdrawiam.
hehs xinek17 Do tej pory najbardziej moją uwagę przykuwa Moto G8 Plus ale jest nieco ponad budżet. może po prostu zwykłą g8 bez plusa (ale ona nie ma fullhd)? za 899 masz realme 6s jeszcze (full hd + wydajny mediatek g90t + szybsza pamięć ufs 2.1)
marcinmg Ja żonie kupiłem redmi 9, spełnia on wszystkie twoje wymagania. Bateria 5000mAh, 2 zakresy WiFi nfc irda, 2 karty sim, karta pamięci, wydajny procesor, 4 aparaty, duży ekran fhd+, czytnik linii papilarnych radio FM, ładowanie 18 W. 650 zl
sebson123 Na olx spokojnie znajdziesz g8 plus w tej cenie. Ja polecam realme 5. Za 700 zl , to jest telefon petarda. Duza bateria , bardzo dobra wydajnosc jak na ta cene , aparat tez jest wporzadku , mysle ze bedziesz zadowolnyWysłane z mojego RMX2001 przy użyciu Tapatalka