malyszdj Witam. To mój pierwszy post. Jako że mam podobny problem to napisze tu. Telefon Samsung Galaxy s7. Dlaczego nie mogę włączyć "odblokowanie OEM"? Wcześniej działało to normalnie. Zmieniałem kilka razy Rom i zrobiłem roota. Po tych zabiegach jest to zablokowane i teraz bez roota też. Na filmiku widać mój problem.
Spartan500 Dziwna sprawa ? nie spotkałem się z takim przypadkiem, ale czy próbowałeś restartować, wyłączać, włączać telefon normalnie jak i wchodząc do TWRP i bootować do startu systemu ? Chodzi mi czy system za każdym razem normalnie startuje ? Pewnie wiesz, że przy roocie z wyłączonym OEM telefon raczej nie wstanie ?
KrystianRykowski Mam dokładnie tak samo, weź ktoś to napraw, na 100% jest znacznie więcej ludzi którzy mają ten sam problem no weź się ktoś zlituj i powiedz czego użyć, jak nikt nie pomoże to wyrzucam tego s7do śmieci i se kupię coś gdzie się da wlaczyc odblokowanieoem
blysku53 Ktos spotkal sie z tym problemem i go rozwiazal? Serio nigdzie w internecie nie ma na to sposobu?