kamsias Dlaczego nie mogę zaktualizować google chrome na samsungu m21. Inne aplikacje z sklepu play mogę.
Wincenty @kamsias Telefonik nowy?? Od napisania Twojego posta minęły 3 godz. i coś ruszyło? Dlaczego pytam? Bo miałem to samo na nowym A71, wszystko inne się ładnie zaktualizowało z GP tylko ten Chrome nie chciał, olałem to i odczekałem (już nie pamiętam ile czasu), po czasie sam ruszył. Coś na serwerach Google, podejrzewam że jakieś zatwardzenie. Albo odpal na chwilę Chrome ispróbuj ponownie czy ruszy aktualizacja. Najlepiej to odczekać po czasie sam da się zaktualizować 🙂Pozdrawiam.
kamsias Wincenty @kamsias Telefonik nowy?? Od napisania Twojego posta minęły 3 godz. i coś ruszyło? Dlaczego pytam? Bo miałem to samo na nowym A71, wszystko inne się ładnie zaktualizowało z GP tylko ten Chrome nie chciał, olałem to i odczekałem (już nie pamiętam ile czasu), po czasie sam ruszył. Coś na serwerach Google, podejrzewam że jakieś zatwardzenie. Albo odpal na chwilę Chrome ispróbuj ponownie czy ruszy aktualizacja. Najlepiej to odczekać po czasie sam da się zaktualizować 🙂Pozdrawiam. Nowy. Nic nie ruszyło, czyściłam pamięć sklepu i nie pomogło. No tak wiec poczekam.
Wincenty @kamsias Z tego co pamiętam to ja nic nie czyściłem. Samo ruszyło. W GP tylko kliknąłem na Aktualizuj i poszło. Tak poczekaj i daj znać czy poszło 🙂
Maximus2 Witam Czy w M21 występuje powiadomienie przy ikonce (jak na zdjęciu) o nie odczytanej wiadomości?
Fenek @Maximus2 To zależy od One UI jakie posiadasz. Weź uszczypnij ekran => Ustawienia => Wskaźnik ikon aplikacji => Tam wybierasz czy chcesz kropkę, czy liczbę i czy ma być to włączone czy nie.
Piotr0822 Witam. Dzisiaj po aktualizajciandroida (android 10)zmieniło mi ustawieani i nie wiem jaki czy można ustawić tak jak było przed. Mianowicie chodzi o to, że zawsze przy przejściu z ekranu głownego do ekranu z aplikacjami to było widać wyraźnie tapete pod ikonkam. Taka sama była sytuacja jak zjechałem belką na dól. Teraz przy tych czynnościach tapeta tak jakby się rozmazuje, jak bybyła za mgłą. Strasznie mnie to drażni, a nie moge znaleźć odpowiedniej opcji. Pomoże ktoś? Z góry dziękuje
vater To samo miałemw M51. Zmieniłem launcher na Nova. Nie znalazłem innego rozwiązania, ale może za szybko się poddałem.
gino82 @Piotr0822 Tak to zmienili w A11 1.Można ustawić ciemny motyw co po części rozwiązuje problem. 2.Ściągnąc inny motyw od dewelopera który to zmienił ( jeżeli seria M ma możliwość instalacji motywów) 3. Zmienić sobie wszystko tak jak się chce poprzez instalacje modułów Samsung GoodLock w tym wypadku Home Up i Theme Park
RafaDranczarek Panowie.Jak znaleźć ukryte aplikacje i je uruchomić.Jestem nowy w tym temacie.Pomużcie
RafaDranczarek Brayyan Muszę namierzyć córkę,ma ukryty jakiś komunikator,ale jak wyjdzie z niego to nawet w historii go nie ma,mini,że od razu zerknę w historię
RafaDranczarek RafaDranczarek Czytałem o programach typu calculator hide priwareme itp. ale nie mogę znaleźć nic w jej smartfonie, znalazłem tylko ukryte dwa zdjęcia w folderze o nazwie .face