GrzegorzPop Witam Denerwuje mnie ekran w Realme 6s. Na wyłączonym ekranie, ale też włączonym przy czerni widać kolorowe plamy. Pierwszy raz się z czymś takim spotykam. I nie wiem czy to wada ekranu czy też może kwestia fabrycznie naklejonej folii ochronnej. Z góry dziękuję za pomoc. Telefon n mogę jeszcze zwrócić. Załączam zdjęcie.
frrancuz Jak przedmówca. Przecież to wygląda jak tęcza pod folią. Zdejmij ją. Ona jest tylko do zabezpieczenia w pudełku. Nie nadaje się na codzien. Ewentualnie, odklej ja w połowie czy gdzieś i zobacz czy to samo masz pod folią na gołym ekranie.
GrzegorzPop Moje podejrzenia też kierują się na folię, ale jest naklejoną fabrycznie i jest w specyfikacji jak element wyposażenia. Obawiam się, że po jej zdjęciu będzie problem z ewentualnym zwrotem. A
hehs GrzegorzPop Obawiam się, że po jej zdjęciu będzie problem z ewentualnym zwrotem. zdejmij, przetrzyj ekran i zobacz czy nadal jest ten problem, w razie czego oddaj z tytułu rękojmi
dzony78 Czemu masz mieć problem ze zwrotem.? Masz przecież zdjęcia co jest. Folie nie jest wyposażeniem to tylko dobry gest producenta. Sam mam oppo i także mam naklejona folie. Przecież kiedyś się tak samo zużyje i trzeba będzie zmienić. Wysłane z mojego CPH2069 przy użyciu Tapatalka