fiksiu Po ostatniej aktualizacji przestała działać opcja podzielonego ekranu. Czy tylko ja tak mam czy inna metodą włączania?
AniaGroth Gwozdek A jak włączyć boczny panel bo u mnie tego nie ma xiomi 12c też mi zniknęło dzielenie ekranu po aktualizacji sp4ubw telefon xiomi 12c nie ma panelu bocznego też zniknął bo szukam i nie widzę tego .Też zniknęło dzielenie ekranu po aktualizacji do android14
Gwozdek Przynajmniej z Novą jest problem, nie wiem jak z innymi launcherami, ale - dzielony ekran działa tylko wtedy, gdy wyciągamy apkę z bocznego panelu.
piotruspan1 @Gwozdek Na Nova dzielenie ekranu przez wyciągnięcie aplikacji z bocznego panelu działa bez problemu.
Gwozdek Z bocznego tak, tradycyjnie gdy już mamy jedną apkę na wierzchu i chcemy dobrać drugą, to ta pierwsza jest całkiem minimalizowana. [embed-video id="99" url="{{baseUrl}}/uploads/monthly_2020_07/SVID_20200713_180721_1.mp4.8b46ee8b6b9a8154387af2d4208ecbe3.mp4" type="normal" live="false"] dodana zawartość @fiksiu Pokaż, jak Ty to robisz.
Gwozdek No bo teraz inaczej to się robi. To jednak działa. [embed-video id="99" url="{{baseUrl}}/uploads/monthly_2020_07/SVID_20200723_220046_1.mp4.09fbd624c8f629d7f525895d9d63d548.mp4" type="normal" live="false"]
malpaso No tego akurat nie wiedziałem, używam tylko gestów. Wobec tego mój poprzedni post możesz usunąć bo wprowadziłem kolegów w błąd. Mea culpa. Ps: widzę że kolega YT Vanced używa. Zmień ikonę na oryginalną, będzie lepiej pasowała ?
Gwozdek malpaso No tego akurat nie wiedziałem, używam tylko gestów. Wobec tego mój poprzedni post możesz usunąć bo wprowadziłem kolegów w błąd. Mea culpa. Ps: widzę że kolega YT Vanced używa. Zmień ikonę na oryginalną, będzie lepiej pasowała ? Zostawimy, nie ma nic złego w pomyłce, a ktoś może się dowiedzieć czegoś nowego. A ta ikonka mi nie przeszkadza w takiej formie ?
jeronimo AniaGroth A jak włączyć boczny panel bo u mnie tego nie ma xiomi 12c A nie masz czasem wchodząc w ustawienia - wyświetlacz i tu nie ma "panele przy krawędziach"
AniaGroth jeronimo nie ma wszystko zniknęło po aktualizacji do mui 14 nie ma dzielenia ekranu nic nie ma a było mi to potrzebne żałuje że robiłam aktualizację