Zapoznam się z tymi tematami. Najlepsze jest to, że tylko Netflix mi nie działa (nawet w przeglądarkach) aplikacje takie jak snapchat czy aplikacje bankowe działają bez problemu, a jak tak czytam o Knoxie i braku certyfikatu to nie powinny. Dziwne to wszystko. Dziękuję za te linki
dodana zawartość
A jeszcze mam pytanie, czy jest jakakolwiek szansa na to, że po wgraniu innej wersji softu sytuacja się poprawi?
Podaję link softu, który ściągnąłem i wgrywałem dwukrotnie
1 raz z instrukcją, która jest po prawej stronie tej witryny (link)
2. raz tak samo,ale wyodrębniłem plik PIT wg instrukcji którą znalazłem w sieci
Czy ściągnięcie starszej wersji na przykład mogłoby rozwiązać problem, czy nie ma takiej opcji?
https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s9-plus/firmware/SM-G965F/XEO/download/G965FXXU9ETF5/348120/
dodana zawartość
Dopiero instalacja poleconego Romu pomogła, jestem świeżo po instalacji i w pierwszej kolejności zainstalowałem tego nieszczęsnego Netflixa i działa...uff. Dodam, że sam root na stockowym Romie nie pomaga, likwiduje co prawda certyfikat Play i Netflix jest dostępny w sklepie, ale po włączeniu byle jakiego filmu ciągle jest ''ładowanie'' i tyle w temacie. Jak już pisałem zainstalowanie Romu Ultimate Q rozwiązało problem. Dziękuję za wszelką pomoc, warto było powalczyć. Ostatnia prośba. Czy zauważyłeś jakiekolwiek problemy z korzystaniem z tego ROMu? Czy będzie problem z aplikacjami typu snapchat, aplikacjami bankowymi itd.?