Bardzo dziękuję wszystkim za odzew.
Note 10+ bardzo ciekawa opcja, podobnie Pixel 4XL.
Na temat Pocophone i oneplus nie wiem co myśleć, poco o ile się dobrze orientuje to osobna linia Xioami, którego staram się unikać. Kilka lat temu jak pojawił się boom na Xiaomi, duża część znajomych kupiła różne modele i żaden nie wytrzymał z nimi okolic roku. Oneplus Nord w sumie także wydaje się spoko, szczególnie patrząc na cenę, która naprawdę jest atrakcyjna.
Niedługo przenaliazuje bardziej w/w smartfony porównując je między sobą i patrząc pod kątem swoich wymagań. Bardzo dobre propozycje, gdyż sam w ogóle nie brałem tych telefonów pod uwagę, myślałem tylko o S20 czy G8Thinq/V50 Thinq. O Pixelach totalnie zapomniałem, a za czasów Nexusów były to naprawdę ciekawe telefony, natomiast kojarzę jakąś aferę z Pixelami2, niestety nie pamiętam o co już chodziło.
A jakbyście mogli mi jeszcze powiedzieć, jak względem tych telefonów wypadają LG. Jak wspomniałem mam do tej marki bardzo duże zaufanie i poniekąd jestem przyzwyczajony. Konkretnie chodzi mi o Wasze zdanie na temat G8 lub V50. V60 niestety poza zasięgiem cenowym, a V40 chyba nie różni się za wiele od mojej V30. Mam też z tyłu głowy myśl, czy może nie opłaci się poczekać jakiś czas aż V60 stanieje, jednak wydaje mi się, że trochę bym się wówczas musiał uzbroić w cierpliwość...
Tak samo, co sądzicie na temat Huawei P30 pro?