Czołem,
Od ponad trzech lat jestem szczęśliwym posiadaczem Samsunga Galaxy S8. Telefonem jestem zachwycony, właściwie przez cały czas posiadania nie było momentu, w którym by mnie zawiódł. Ostatnio jednak pojawiły się pierwsze zacinki. Dodatkowo wypadł mi z kieszeni, przez co pojawiło się kilka pęknięć w rogach ekranu. Do tego momentu nie nosiłem się z zamiarem zmiany telefonu, jednak po pojawieniu się pęknięć doszedłem do wniosku, że być może to dobry czas, by pomyśleć o czymś nowym.
Telefon służy mi głównie do przeglądania internetu (twitter, fb, www), oglądania filmów na youtube/netflix/nc+, wsparciuprzy uprawianiu sportu (endomondo, muzyka) i to zasadniczo tyle. Nie zależy mi na świetnym aparacie; zdjęciami lubi bawić się żona, więc aparat niech jest po prostu solidny, żeby od czasu do czasu użyczyć jej telefonu do paru zdjęć.
Zatem zależy mi głównie na płynności działania, wygodzie użytkowania, solidnej baterii i dobrym wyświetlaczu. Życzyłbym sobie, żeby podobnie jak Galaxy S8, służył mi przez 3 lata, a może i dłużej. Gabarytowo S8 jest dla mnie bardzo okej. Mógłby być ciuteczke większy, ale raczej nie mniejszy.
Chciałbym zmieścić się w 2000zł, jednak jakby znalazło sie coś za 2500zł w ratach 0%, to jak najbardziej jestem w stanie to zaakceptować. Być może ktoś z Was już wie, że niedługo będą (albo już są)jakieś fajne promocje, o których zapewne mi nie wiadomo, bo na co dzień nie interesuję się tym- wówczas bardzo proszę o podpowiedź. 🙂
Pozdrawiam