Witam
Nie znalazłem tematu o urządzeniu Moto One Fusion Plus...także napiszę tu jako użytkownik tej motki od 2 tygodni..
Duży wyświetlacz bardzo mi przypasował w proporcji 19.5:9 z przesiadki z 5.2 cała na 6.5 cała był lekki szok. Brak wycięcia na aparat też dużym plusem. Kolory są okej czerń czarna dobrze się gra i ogląda filmy 🙂
Szybkość działania bardzo dobra zero zaciec myślę że to dzięki snapowi 730 i 6GB ram 🙂
APARAT to jest atut tego telefonu. Zdjęcia rewelacja.. 🙂przedni wysuwany mam wrażenie że robi słabsze zdjęcia niż moja już wysłużoną Xperia XZ ale i tak daje radę 🙂
Glosnik mono niestety ale gra chyba głośniej niż te co mam w lapku dźwięk dobry z lekki basem ale bez przesady to tylko smartphone 🙂
Na pokładzie andek 10 z nakładka od motki.. ciekawe czy będą jakieś aktualizacje na nowszy system w przyszlosci.
Do minusów mogę zaliczyć plecki które są ładne ale łapią odciski jak szalone i równiej jak szalone się rysują dlatego założone mam dołączone w zestawie etui. Tył też lubi sobie skrzypiec. Brak NFC ponoć wielki minus ale ja nigdy tego nie używałem a więc mi to nie przeszkadza. Do płacenia jest karta albo pieniądze nie dajmy się zwariować 😃
A tu na forum ktoś posiada ten smartphone?
zapraszam do dyskusji 🙂