Witam, mam dość nietypowyproblem z telefonem Samsung Gaalaxy S8, telefon wariuje gdypodłączękabla usb, wygląda to tak, że jak podpinamkabel telefon głupieje i wyskakuje komunikat -System androidpodłączono złącze USB/odłączono złącze USB, były też inne komunikaty np: "Bateria telefonu będzie zużywana przy podłączonym kablu USBOTG. odłącz kabel USBOTG, aby oszczędzać baterie"( szczególniejeśli kabel nie jest podłączony do telefonu po wył i wł. tel problem znika, chociaż za pierwszym razem nawet wył. tel nie pomogło dopiero po kilku próbach i kombinacjach komunikat przestał wyskakiwać. Dodatkowo występuje wtedy problem z ładowaniem i połączenie np z laptopem, co w sumie nie jest dziwne bo telefon zachowuje się jak by CRASH/bug i zamiast normalnie go ładować chce przesyłać pliki) na wyłączonym telefonie ładuje bez problemu, pewnie dlatego, że android śpi. Tak się dzieje odkiedy podłączyłem telefon do ładowarki i ktoś zadzwonił, nie wiem czy to mogło mieć jakiś wpływ. Właśnie ustawiłem do ustawień fabrycznych i nie pomogło.